Jobba hos oss

Vi som arbetar inom KFUM har en fantastisk förmån. Vi jobbar varje dag för att skapa möjligheter för att andra människor, inte minst unga, ska må bra och utvecklas. Det vi gör handlar ofta om att skapa sammanhang och mening för stunden, men det har också bäring på vår framtid. Genom att ge unga människor möjlighet att utvecklas till trygga och modiga individer skapar vi goda förutsättningar för ett bra samhälle på lång sikt.

KFUM finns på ett hundratal orter i Sverige. De flesta av våra föreningar drivs helt och hållet av ideella eldsjälar som brinner för att skapa meningsfulla mötesplatser för ungdomar. Inom vissa föreningar, på våra regionkontor och på vårt huvudkontor i Stockholm arbetar anställd personal. Totalt är vi runt 600 som arbetar heltid inom KFUM i Sverige.

Lediga jobb i KFUM

Är du KFUM Breviks nya verksamhetsledare?

Lediga frivilliga uppdrag

Inom KFUM finns det alltid plats för människor som vill hjälpa till att skapa meningsfulla mötesplatser för ungdomar. Vår rörelse vilar på det frivilliga arbete som tusentals eldsjälar bidrar med på sin lediga tid. Vill du vara med? Hör av dig till din lokalförening!



KFUM Sverige
Rosengatan 1, 111 40 Stockholm
info@kfum.se, 08-677 30 00
Swish: 123-9018557
Plusgiro: 90 1855-7